Tramita les incidències de l’Horta a través d’Appunta

La Paeria habilita un apartat específic en l’aplicatiu dels mòbils amb el qual es vol millorar el procés per reportar, realimentar i informar de forma més eficaç i ràpida tot allò que afecti aquest territori. Aquesta eina pot ajudar a aconseguir una ciutat més cívica i neta i pot suposar una eina útil per actuar contra els abocaments il·legals a l’Horta comptant amb la complicitat dels veïns i veïnes

Appunta, l’aplicació per a mòbils de l’Ajuntament de Lleida, que permet als ciutadans i ciutadanes reportar qualsevol incidència a la via pública, ja disposa d’un apartat específic per a notificar les eventualitats que es produeixin a l’Horta de Lleida.

En descarregar l’aplicatiu, es pot escollir la categoria ‘Horta’, que permet afegir una imatge o fotografia i escriure un comentari, que es rebrà als serveis municipals, els quals donaran resposta al comunicant, informant-lo de l’estat de la incidència.

Aquesta eina, que es va posar en marxa de manera genèrica el 2016, s’ha perfeccionat amb aquesta nova categoria, que ha de permetre reportar, realimentar i informar de forma més eficaç i ràpida.

Appunta pot ajudar a aconseguir una ciutat més cívica i neta i pot suposar una eina útil per actuar contra els abocaments il·legals a l’Horta comptant amb la complicitat dels veïns i veïnes. La immediatesa de la informació permetrà una actuació més ràpida per part dels serveis municipals en acotar aquesta problemàtica, que té molt sensibilitzats als veïns i veïnes de les partides de l’Horta. Cal recordar que el darrer balanç de la concessionària del servei de neteja i recollida de residus té comptabilitzats 4 abocaments il·legals de brossa al dia.

En general, l’aplicació també està sent revisada i actualitzada periòdicament per a millorar-ne el rendiment. En la darrera versió, que es pot trobar al Play Store, ja s’inclou la geolocalització de fotografies i un major detall de les incidències, a més del nou apartat Horta.