Els veïns i veïnes del Camí de Montcada celebren la seva festa major

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha assistit aquest matí als actes del programa festiu.

Els veïns i les veïnes del Camí de Montcada i partides limítrofs celebren aquest cap de setmana la seva festa major. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat dels regidors David Melé i Ignasi Amor, han assistit a les activitats d’aquest matí, amb la tirada de bitlles, els jocs d’escuma i aigua i la xocolatada popular. També s’ha fet un partit de futbol amb participació lliure.

L’alcalde ha destacat l’estima que mostren per l’Horta les persones qui hi viuen i treballen, impulsant la seva conservació i progrés, i també ha parlat de la generositat i de l’esperit de germanor que hi ha a les partides, que comparteixen aquests dies de festa en un ambient distés i de convivència. Pueyo ha desitjat a tothom una bona festa major, després de dos estius amb restriccions per la covid-19, per gaudir el bon veïnatge i l’entorn que ofereix l’Horta.

El programa festiu al Camí de Montcada continua a la tarda amb un concurs de centres de taula amb verdures i fruites, el sopar de germanor, el joc de la “Perra grossa” i el ball de festa major amb el grup Trio Habana. Demà continuen els actes amb una de les activitats més esperades i populars de la festa, la Transèquia, amb la participació d’embarcacions realitzades artesanalment per fer una travessa aquàtica per la sèquia major del Canal de Pinyana. A la tarda es farà el lliurament de premis de la Transèquia abans d’una altra sessió de ball, que tancarà el cap de setmana festiu.